Πολιτική απορρήτου

Ταυτότητα

Ο ιστότοπος karolinatsirogianni.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της φωτογράφου Καρολίνας Τσιρογιάννη.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Φόρμες επικοινωνίας

Xρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα και χρησιμοποιούνται για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η χρήση της φόρμας επικοινωνίας απαιτεί τη συναίνεση σας.

Προσωρινή αποθήκευση

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί την προσωρινή αποθήκευση (caching) για να πετύχει ταχύτερο χρόνο απόκρισης και για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Για αυτό το λόγο, η προσωρινή αποθήκευση μπορεί να αποθηκεύσει ένα αντίγραφο κάθε ιστοσελίδας αυτού του ιστότοπου στον υπολογιστή του χρήστη. Όλα τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης είναι προσωρινά και σε αυτά δεν έχουν ποτέ πρόσβαση τρίτοι, εκτός εάν είναι απαραίτητο για λόγους τεχνικής υποστήριξης από τον προμηθευτή του λογισμικού διαχείρησης προσωρινής μνήμης. Τα αρχεία της προσωρινής μνήμης λήγουν με χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από τον διαχειριστή του ιστότοπου. Αν κριθεί απαραίτητο, μπορεί να διαγραφούν πριν την κανονική λήξη τους.

Τα δικαιώματά σας

Κατ’ αρχήν, έχετε το δικαίωμα της ενημέρωσης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, μεταφοράς δεδομένων, ανάκλησης και αντίρρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας παρακαλώ στο privacy@karolinatsirogianni.gr.